Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je dost alarmující, že hodně potravin, které za bolševika nebo těsně po převratu, byli brány jako standart, a aspoň se nechali jíst, tak dnes jsou nabízeny jako něco luxusního, a ve standartním provedení se pomalu nedají jíst. Příklad - Lovecký salám.

1 0
možnosti
Foto

A to je dobře, že Vám to stálo za to napsat výrobci, že se Vám to, co dělá, nelíbí. Zcela upřímně přiznávám, že to nedělám, jen prostě nekoupím.

VámR^

2 0
možnosti
Foto

Vážený, takhle funguje neviditelná ruka trhu dle s. Klause. Aneb když je prvním cílem zisk, a nikoliv spokojený zákazník.

Kdo kupuje masné výrobky v "řetězcích", tak mu to patří.

1 0
možnosti
Foto

Klause do toho netahejte. Takhle funguje kratkozraky kapitalismus jiz mnoho a mnoho desetileti ... Lepsi zpusob zajisteni prace a rust zisku zatim nikdo nevymyslel .... bohuzel

0 0
možnosti

Takových pohybů "kvality" jsou mraky. Důvody jsou asi různé, někdy se kvalita zase navrátí k původní úrovni. Uzeniny z Globusu, které jsou v průměru velmi dobré, také kolísají - třeba střívko, surovina není vždy stejná apod. Mohu Vás ujistit, že k tomu docházelo ve velkém i za socialismu. Takové ostravské klobásy za začátku a za několik let, to byl rozdíl.  Tenkrát se to zdůvodňovalo neustálým tlakem na snižování materiálových nákladů, růst zisku. Kromě toho samozřejmě i bordel, kradení. Dnes je ekonomika jiná, ale .....

0 0
možnosti

Ivo, chápu článek, ale kupuji uzeniny u Černockého ve Vsetíně. Gothaj chutná jak má chutnat a je z masa. To samé klobásy, debrecínské párky a anglická...na tu lidé stojí fronty. Minule ve čtvrtek jsem čekal 45 minut než jsem s mohl koupit čtyři šrútky anglické

1 0
možnosti

No, to by jste měl tu frontu natočit a poslat do televize, aby ti przniči vyděli, že si na dobré jídlo i postojíme.:-)

4 0
možnosti

Máš jedinou možnost. Nekvalitní výrobek nekupovat. Ptát se po firmě. Když vyrobí jeden výrobek nekvalitní, přestanu kupovat výrobky od této firmy. Vždy se v obchodě ptám po výrobci a od výrobce, který mne jednou zklamal již nic nekupuji. Jiná cesta není!

4 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Nicméně e-mail nebyl tak dlouhý a třeba si ho i přečtou, třeba že kvůli e-mailu od jednoho člověka těžko budou něco měnit.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS