Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Mi nejvíc vadí to, že si člověk na přijetí zásilky musí defakto vyhradit celý den a být doma. A navíc to obvykle ohlásí až den předem k večeru, takže to abych defakto směnu příští den "bulnul", abych mohl přijmout zásilku. Jen málokde se dá dopředu stanovit den doručení. A v sobotu nebo neděli , kdy jsem doma, obvykle nejezdí.

Proto zásilky, které jsou mobilní neboli je můžu unést nebo převézt, směřuji už automaticky na nějaké výdejní místo. S těma hodně velkýma a těžkýma je potíž.

1 0
možnosti
ZZ

Tak kupujte v Číně na Ali expresu - budete mít po problémech.

;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak určitě, zboží cestuje 14-60 dní a kvalita je opravdu velmi rozličná. Jo, nějaké levnější věci na které nespěcháte se tam dají koupit - když byly v Česku vyprodány set-top-boxy pro DVB-T2, tak jsem ho tam objednal a přišel fungoval a dobře fungoval. Primární volba to rozhodně není.

0 0
možnosti
MB

Volný pohyb zboží samozřejmě neznamená, že každý e-shop musí posílat své zásilky všude...

0 0
možnosti
Foto

To jistě ne, proč ale německý Amazon něco pošle a něco ne, a H&M rozděluje nabídku podle zemí? U toho H&M by se to ještě pochopit dalo, u toho Amazonu ne.

0 0
možnosti
LL

S tou červenou jsem měla zrovna dnes stejnou zkušenost. Box nelze, přesměrování na nejmíň vhodné úložiště. Naštěstí to spravil jeden telefonát a změna přesměrování. Ale proč neexistuje možnost při této situaci vybrat jiné místo podle preferencí, taky netuším.

1 0
možnosti
Foto

Blbé je, že když jsem také přes zákaznický servis změnil místo doručení, tak to šlo nejdříve do jejich distribučního centra a pak zase zpátky na výdejní místo - bylo to před víkendem, takže zdržení tři dny. A úplně zbytečné.

0 0
možnosti
RC

zkuste Ceskou postu, to se teprv nasmejete

2 0
možnosti
Foto

A kdo myslíte, že je ten žlutý dopravce?

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1282x
Vystudovaný učitel
Vývojář SW
Levicový liberál (dle výsledku dvou testů)
Amatérský sportovec
Ve starších diskuzích na iDnes mě najdete pod pseudonymem Mustrum Ridcully
Více ...