Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

současná situace je vážná, zbytečné hnidopišství nám ji nijak neulehčí Rv

0 0
možnosti
Foto

Máte špatnou paměť. Na jaře byl zavřen Litovel. A byla to hodně tvrdá uzávěra. Dnes je rozdíl, že takových "Litovlí" je v zemí na tisíce. A od toho odvíjí vše ostatní.

0 1
možnosti
Foto

Ano, několik měst bylo uzavřeno. Nicméně nebyla uzavřena celá země. Tedy návrat k tomu, co bylo loni v březnu, to rozhodně není. Co si pamatuji, tak také nebyly zavřeny školky. Čili to tvrzení pana premiéra o návratu k tomu, co bylo před rokem, je zcestné. Nyní je to mnohem tvrdší.

1 0
možnosti

když se řekne za A. tak je potřeba říct za B., tedy máte nastudované, co mohou podle zákonů a pravomocí ministři, premiér, jaká je zde dělba moci, na vláda, parlament, senát, prezident, kraje, obce, občané. Máme na 12 tisíc různých zákonů, tak že lze sestavit paragrafy tak že se potvrdí to či ono, anebo zakáže, zastaralou Ústavu, dále vláda je ve válečných podmínkách, kde se na ní hrne hodně odpovědností. Jen co vláda, ministři, či hejtmané, udělají, najdou řešení, naše vlčí televize a noviny jim to rozeberou a hodí na hlavu, pozvou si určitou polaritu znalců v oborů a šup natřít to vládě ... Tato antimediální masáž pak vede k rozkladu spolupráce všech pater společnosti. Navíc po roce 89 se zde nebudoval centrální stát, ale naopak byla zde dělba moci, malá role státu, větší role krajů a obcí a třetí pilíř občané, podnikatelé ... Nastoupila mladá generace, jež vyrostla v přející době a blahobytu a zavádí další socialismus a centrální odpovědnost státu, vlády ...

6 0
možnosti
Foto

Asi nezvládnu reagovat na všechno, je toho na jeden příspěvek dost. No centralizovat to chce vláda, což ukázala při nátlaku na hejtmany po prvním zrušení nouzového stavu. Vláda stále utahuje šrouby a přitom výsledek se moc nedostavuje. Nikde jsem neviděl sebereflexi vlády, jestli náhodou některá opatření nejsou špatně. Kdyby se jim dařilo epidemii krotit, asi by je noviny neměly za co kupovat.

1 0
možnosti

To je dostatečně úderné a černobílé - to se bude vybraným (elitním) jedincům líbit.

1 3
možnosti

Proč by měli lidé chodit do práce s příznaky covidu?

0 0
možnosti
Foto

Protože na nemocenské dostanou méně peněz a to je může přivést do existenčních potíží.

3 1
možnosti

Jo tak pane učiteli, úvahy vás napadli (nebo snad raději napadly)? To úplně stačí.

0 0
možnosti
Foto

Jestli někoho hodnotíte jen na základě toho, že udělal gramatickou chybu, tak s vámi jakákoliv diskuze skutečně nemá smysl. Chybu samozřejmě opravím.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS