Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ale furt se na to dá koukat:-)

1 0
možnosti

Jako vtip a provokace k diskuzi dobrý. Kdo viděl panorama hradu třeba v Salzburgu, tak to naše pražské profláknuté je nádhera. Bydlel jsem v Praze přes 40 let a to panorama mi nikdy nezevšednělo R^;-)

1 0
možnosti
Foto

I29v60a87n 35M43a76r21e54k

5. 2. 2015 9:38

Zřejmě si děláte srandu p.Peterka? ! Tedy tak zpotvořené fotky ,to jste snad fotil "bakeliťákem zn Pionýr ? ! ", i když snad i tím by šly zhotovit kvalitnější fotografie ! Rv

0 0
možnosti
Foto

Tak bakeliťákem značky Pionýr nevládnu. Až nějaký takový seženu, tak zkusím a porovnám. Omlouvám se, že jsem urazil vaše umělecké cítění.

0 0
možnosti

foťáky v mobilech jsou, s prominutím, na hounou...

sice se můj novej telefon pyšní údajně 8Mpx foťákem vzadu (a VGA vpředu), ale s obrázkama z 6-7 let starýho kompaktu (taky 8Mpx) se to nedá srovnat, prostě nedá...

znalci digitálů jistě vědí, že čísla Mpx jsou jen marketingovej blud, že nejvíc záleží na optice objektivu a když si člověk porovná vysouvací objektiv kompaktu a jakousi štěrbinku na mobilu, musí mu to bejt jasný!

(ano, je tu spousta pablbů, kterým to jasný není, budiž jim země lehká...)

5 0
možnosti

Souhlas, a podobný rozdíl je pak mezi zrcadlovkou a kompaktem. Ale tady ty fotky celkem ujdou. Nevím, jestli ty noční jsou dělané se stativem. Pokud ne, tak by patrně šly ještě vylepšit.

4 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1282x
Vystudovaný učitel
Vývojář SW
Levicový liberál (dle výsledku dvou testů)
Amatérský sportovec
Ve starších diskuzích na iDnes mě najdete pod pseudonymem Mustrum Ridcully
Více ...