Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Matějů a Kroupo, všechno má svůj rub a líc. Podívali jste se však opravdu dobře na to, co závodníci asi prožívají. Je to překonání sama sebe. (pravda, někdy bych už volala záchranku).

Za fotoreportáž R^R^ dobře zachycená atmosféra emocí vypětí, únavy, ale i  prostředí ( ten nepořádek mě tedy dostal8-o:-()Díky.

1 0
možnosti
Foto

Ten nepořádek je tam proto, že je to kousek za občerstvovací stanicí, kterou se navíc během maratonu probíhá dvakrát. Ale nebojte, po odběhnutí posledního závodníka to organizátoři z občerstvovací stanice uklízejí. :-)

0 0
možnosti
DM

Fandim vam a zavidim tu fyzicku a odhodlanost. Ale reknete mi, proc musite svym konickem obtezovat a omezovat obyvatele a navstevniky velkomest misto toho, abyste behali nekde v prirode a na zdravem vzduchu?

2 3
možnosti
Foto

Ona je to totiž také propagace zdravého životního stylu, něco jako happening. Snaha nalákat k pohybu co nejvíce lidí. No a to se někde uprostřed hlubokých lesů špatně dělá. Někoho obtěžuje uzavření města kvůli běhu, někoho obtěžuje uzavření města kvůli konání nějaké kulturní akce, někoho obtěžuje uzavření silnic kvůli nějaké demonstraci, ale tohle se ve velkých městech všude na světě děje - konají se v nich velké, často i propagační, akce, které nejčastěji o víkendu omezují pohyb (ať už autem nebo pěšky) uvnitř města. Patří to však k životu velkoměst. Jestli vám to skutečně tak vadí, zkuste vyvolat místní referendum v otázce konání těchto sportovních akcí. I kdyby se vám to povedlo, tak předpokládám (možná naivně), že by stejně zákaz podobných akcí takové referendum nepotvrdilo. Na druhou stranu by bylo dobré kdyby proběhlo - pak bychom měli jistotu, jestli se svým názorem jste nebo nejste v menšině.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS