Podporujeme protiprávní činnost

Ano, my všichni, celá Evropská Unie, podporuje činnost, která je protizákonná, namísto abychom věnovali více úsilí tomu, aby tato protiprávní činnost byla co nejvíce omezena.

V českých médií se používá slovo, které díky své cizokrajnosti zní eufemisticky. Totiž „ilegální“. Pojďme si to tedy říct hezky česky – ilegální = protiprávní = protizákonná. Běžně za protiprávní jednání dostanete různý trest od pokuty až po dlouholeté vězení. Ilegální uprchlíci za svoji protizákonnou činnost dostanou možnost zažádat si o azyl v zemi, v jejíchž vodách se protizákonné činnosti dopustili. Jak paradoxní samo o sobě.

Totiž to mi v celé té diskuzi o uprchlících nějak chybí. Tím, že je přijímáme na území Evropy vlastně podporujeme protizákonnou činnost jak jejich, tak pašeráků, kteří na této protiprávní činnosti vydělávají velmi pěkné peníze.

A tak se Evropská Unie stále zabývá tím, jak si rozdělit lidi, kteří se na její kontinent dostali na základě protiprávního jednání, ale nezdá se mi, že by tu byla jakákoliv snaha této nezákonné činnosti bránit.

Kdyby EU našla nějaký vhodný ostrov, či vhodné ostrovy, kde by tyto protizákonně jednající osoby dlouhodobě končily, tak by si třeba další, které původně tato protizákonná činnost lákala, své protiprávní jednání rozmyslely. Stejně jako to udělala Austrálie. Začala dávat jasně najevo, že lidi, kteří se snaží na její území nezákonně dostat, neuspějí. A její razantní politika vede k úspěchům. Jen Evropa páchá sebevraždu v přímém přenosu.

Nejdřív jsme rozbili (především tedy USA, VB a Francie) státy, jejichž pouhá funkční existence omezovala tok imigrantů do Evropy. A nyní místo toho, abychom se zachovali sebevědomě a hrdě podobně jako Austrálie, tak na základě pseudohumanistických pohnutek podporujeme nezákonnou činnost pašeráků.

Úmyslně jsem přesytil text více česky a srozumitelněji znějícími synonymy slova ilegální. Totiž když bych já lezl ilegálně někomu do zahrady přes plot za účelem ilegálního získání ovoce z jeho stromu a při té příležitosti si roztrhl nohu o ostnatý drát tak nešťastně, že bych vykrvácel, tak by soudný člověk nepožadoval zákaz ostnatých drátů na plotech, ale nominoval mě na Darwinovu cenu. Když však protiprávní činnost provádějí uprchlíci v Makedonii, tak se radši protiprávní činnost zlegalizuje, aby chudáci kriminálníci nedošli při své nezákonné činnosti k újmě. Evropa se definitivně zbláznila.

Autor: Ivo Peterka | středa 17.6.2015 22:23 | karma článku: 32,10 | přečteno: 862x
  • Další články autora

Ivo Peterka

Měsíčník - prosinec 2022

30.12.2022 v 7:07 | Karma: 0

Ivo Peterka

Měsíčník - listopad 2022

10.12.2022 v 6:24 | Karma: 0